byond-GO logotext

Anda sedang mencari solusi kepada pengurusan bisnes anda tapi tidak ada masa untuk ke seminar atau BERGURU?

BYONDGO ADALAH SOLUSI TERBAIK UNTUK ANDA!

Play Video

Hanya komitmen masa untuk belajar 100 % secara atas talian (Online). Kami yakin dengan ilmu pengurusan yang betul, syarikat akan berkembang 3 KALI LEBIH PANTAS walaupun anda tak datang ke pejabat hari-hari!

5 SEBAB KENAPA BISNES MUSTAHIL UNTUK BERKEMBANG

belajar sistem Pengurusan Syarikat di BYONDGO 100% online SETIAP MASA DAN DI MANA SAHAJA!

Misi kami adalah untuk membimbing anda sebagai pemilik bisnes mahupun pekerja yang serius untuk automasi dan kembangkan syarikat ke satu tahap yang lebih tinggi!

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM BYONDGO?

ENAM RODA PENGURUSAN UNTUK AUTOMASI DAN KEMBANGKAN BISNES ANDA LEBIH PANTAS!

Konsep Enam Roda Pengurusan ini dibangunkan oleh Tuan Abdul Basit melalui pengalaman bisnes serta masalah-masalah dari alumni yang dikendalikan oleh pihak Byond Success Sdn Bhd. Enam Roda Pengurusan ini adalah ilmu yang amat penting untuk diaplikasikan dalam sebuah syarikat yang mahu berkembang lebih pantas!

Enam Roda Pengurusan terbahagi kepada 2 bahagian : kiri dan kanan.
Bahagian di sebelah kanan seperti Jualan (Sales), Pemasaran (Marketing), dan Operasi (Operation) ini semua adalah dunia buat duit dalam bisnes. Manakala bahagian di sebelah kiri seperti Pentadbiran (Administration), Sumber Manusia (Human Resource) dan Kewangan (Finance), ini adalah dunia urus duit.

APA IMPAK VIDEO ENAM RODA PENGURUSAN DALAM SYARIKAT?

notepad.png

PENTADBIRAN (Administration)

Dokumen syarikat selalu hilang dan berterabur sebab tidak tersusun? Kami akan bantu anda bagaimana untuk bangunkan sistem fail. Mudahkan proses mencari dokumen syarikat kurang dari 5 minit, dan banyak lagi ilmu pentadbiran untuk memastikan data syarikat tersimpan dengan selamat.

laptop-1.png

SUMBER MANUSIA
(HUMAN RESOURCE)

Anda takut untuk ambil pekerja sebab tak percaya mereka boleh hasilkan kualiti kerja seperti anda! Di dalam siri video ByondGO, kami akan jelaskan bagaimana untuk ambil pekerja dengan betul, kawal pekerja, tingkatkan prestasi pekerja serta tangani pekerja yang bermasalah di pejabat.

startup-1.png

KEWANGAN
(FINANCE)

Wang syarikat selalu bocor? Duit keluar dan masuk tidak tersusun dan dikawal dengan teliti? Dalam siri video ByondGO, kami akan bantu anda untuk uruskan kewangan syarikat dengan formula dan strategi serta tips pengurusan kewangan yang menjadikan bisnes dapat berkembang dengan lebih pantas.

tablet.png

OPERASI
(OPERATION)

Kebocoran duit kerap berlaku di bahagian operasi kerana kecuaian dalam menguruskan inventori syarikat. Setiap kesilapan yang dibuat pasti ada nilai kerugian yang terpaksa ditanggung. Anda mahu tingkatkan kredibiliti pengurusan di bahagian operasi? Kami kongsikan semuanya bersama sistem di ByondGO!

share-1.png

PEMASARAN
(MARKETING)

Pemasaran bukan sekadar proses untuk mencari pelanggan baru dan berkualiti. Ia merangkumi pengurusan kos pemasaran yang perlu dikeluarkan supaya ia adalah relevan dan memenuhi indikator yang ditetapkan. Menariknya! Pelbagai strategi dan teknik pemasaran juga akan dikongsikan di dalam siri video ByondGO!

telemarketer.png

JUALAN
(SALES)

Ramai orang fikir, jualan hanya sekadar buat duit. Hakikatnya Bahagian jualan adalah antara jabatan paling penting dalam syarikat. Bagaimana gandakan pendapatan syarikat dengan adanya staf jualan yang betul. Di dalam siri video ByondGO, kami akan dedahkan strategi-strategi jualan dan juga cara untuk bina peta perjalanan jualan syarikat serta banyak lagi.

tonton video tanpa had byondgo

Kenapa BYONDGO?

LAYARI VIDEO TANPA HAD SETIAP HARI

Kami sentiasa mendengar masalah bisnes anda dan hadiahnya kami akan sediakan solusi dalam siri video ByondGO. Dua(2) siri video akan di muat naik setiap minggu kepada semua pengguna yang melanggan pakej ByondGO.

Kenapa BYONDGO?

LAYARI VIDEO DI MANA-MANA DAN BILA-BILA MASA SAHAJA

Kami ingin membantu semua pemilik bisnes mahupun staf yang mahu automasi dan kembangkan syarikat mereka ke satu tahap yang lebih tinggi. ByondGO membolehkan anda untuk akses video terkini melalui apa sahaja peranti pintar.

tonton byondgo sekarang

APA KATA MEREKA?

"sangat memudahkan urusan saya belajar ilmu pengurusan bisnes"

"Sangat mudah dengan ByondGO!"

DAFTAR SEKARANG

Mohon lengkapkan maklumat di bawah untuk mendaftar. Akaun anda akan diaktifkan dalam tempoh 24 JAM SELEPAS PEMBAYARAN DITERIMA.

Promosi sah sehingga 23 September 2020 pada jam 10.00PM sahaja.
Jam
Minit
Saat
[gravityform id="13" title="false" description="false" ajax="true" tabindex="49"]

Copyright 2018-2020 © ByondGO - Business Solution